Post by atclutunresdu on Feb 12, 2022 16:30:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Intl Fashion Dress Up Stylist ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Intl Fashion Dress Up Stylist IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí více primogemů ▞▞▞
▞▞▞ Intl Fashion Dress Up Stylist 2022 version ▞▞▞
Milujte hru. Oblečení, vlasy, make-up a doplňky jsou tak stylové a realistické, že se mohou stát naprosto návykovými. Jediným problémem je, že přejetí prstem pro výběr různých položek nefunguje po celou dobu, takže nemáte přístup ke všem možnostem. Je téměř nemožné sestavit vzhled, který chcete. Nesmírně frustrující 😑
Hrozný zážitek!!! Pouze se drží a tuto aplikaci nedoporučuji. Stížnosti: - Má roztomilé oblečení za více než 1000 mincí. (Pokud to můžete změnit na 100-1000 mincí na nákup šatů, bylo by to hezké) - Najednou se objeví reklamy. - A konečně, "Style Challenges" jsou uzamčeny. Komplimenty: - Outity jsou roztomilé. - Řekne vám, co získáte těsně před odesláním vzhledu, takže se můžete vrátit k úpravě stylu před dalším odesláním. - Nakonec získáte mince na konci každé výzvy.
Docela dobré, ale každá hra má příliš mnoho přidání, jako kdyby tam byl ALESPOŇ 1 PŘIDÁNÍ po 18 kolech, nebyl by to problém, ALE JE TOHO PŘÍLIŠ MNOHO
Hra je opravdu zábavná a kreativní, ale problém této hry je v tom, že když obléknete alespoň 2 nebo 3 lidi, hra začne klesat a končí, ale je opravdu příjemné hrát.
Skvělá aplikace, ale její spuštění trvá dlouho 🥺❤️
Tato hra je velmi působivá, ale nemohu ji hrát, protože když hru spustím, nakonec se vrátí na domovskou obrazovku
Tato hra je zábavná a dá vám dobrý nápad na navrhování, který byste milovali
Tato hra se mi opravdu líbí, ale z nějakého důvodu se mi na pár minut zobrazily mince, které jsem si koupil a hrál jsem pouze jednu výzvu a s jistotou vím, že jsem neutratil 60 tisíc coinů, prosím pomozte mi
Bylo to 4,5 z 5 ⭐s, až jsem najednou ve skříni neměla žádné oblečení (a strávila jsem spoustu času sledováním reklam na všechno to oblečení!), ani jsem neměla žádné oblečení na výběr!
to je fantastické a teď jsem se z této hry naučil mnoho vzhledů
Tuhle hru miluju, je lepší než ta první. má různé styly a různé scénáře s převlékáním. nicméně doba prodlevy a lepení je na hovno! nemůžete zdvojnásobit mince, protože obrazovka se zamkne a pak vás vykopne. bylo by to úžasné navzdory tomu. Taky bych se chtěla líčit
😍
vlastně se mi ta hra líbí, líbí se mi, jak jsou šaty vyrobené, je to velmi zajímavé
Je to skvělá aplikace URČITĚ STAHUJ!!!!
Opravdu velmi zklamaný, protože se nezobrazuje žádná položka.. zatímco styling.. hru nehraje Abel.. opravte to prosím.
Zakoupil jsem nabídku 24,99 za 500 000 a nedostal jsem své coiny. Co na tom dává? Pak jsem zkusil dalších 7,99 za 150 000 a ani to jsem nedostal! Prosím, pomůžete mi získat mé mince? Proč mi obnovení mého nákupu říká, že není co obnovit!!! Jsem frustrovaný, protože jsem ztratil peníze za nic. Nefér
Myslím, že tato hra je skvělá pro dívky, má výzvy, nové a jiné oblečení! Myslím, že každá dívka, která ráda hraje hry, musí tohle hrát a zažít to!! 😊😊
Je to dobré, ale je to tak, že za ty mince nemůžu ušetřit nic, co jsem si koupil, nebude to tam
První oblékací hra, která se mi vlastně líbí, zejména různé výzvy spolu se stylem, který s nimi přichází.+
Celkově byla tato hra opravdu zábavná! Spodní část spočívá v tom, že nemůžete změnit barvu pleti (což je mimochodem tmavá dívka) a na chvíli dostanete pouze 2000 dolarů. A všechny outfity stojí 500 dolarů nebo více. Ale po většinu času to byla skvělá hra! Doporučuji pro dívky do 12 let.
Intl Fashion Dress Up Stylist Lomu spēles yac
Intl Fashion Dress Up Stylist भूमिका निभाना feo
Je to velmi dobré, ale má příliš mnoho reklam nebo reklam, jak to někdy říkalo
Tuhle hru doslova miluji. všechny vypovídají o přidání. tak mi řekněte, ve které hře se reklamy neobjevují ve všech hrách, tak co když přijdou.
Až příliš úžasné, nové funkce jsou až příliš dokonalé. Grafika je tak realistická a styl oblečení má tolik variací. Velmi dobrá kolekce oblečení. Úžasné!!!😊😀😁😂
Za prvé, hru lze hrát pouze „online“! Což je úplně na hovno, protože ne vždy mám internet! Hra je zábavná, ale zkuste ji aktualizovat a pak už nemůžete hrát! tak jaký to má smysl? To je moje otázka! Vlastně se snažím znovu nainstalovat hru! Jak jsem řekl, je to návykové a zábavné, ale musíte mít to nejlepší připojení k internetu!
Příliš mnoho reklam, myslím, že to je důvod, proč jsem hru smazal a některé oblečení nesedí, stále potřebuje práci a měli byste mít možnost nosit více než jeden šperk, ale hra se mi líbí
Tvrdě pracuješ, abys získal oblečení, které každý den zmizí, hahaha ne.
Měl jsem nejlepší zkušenost a je to nejlepší hra všech dob. Reklamy mi nevadí, ale dal jsem 4 hvězdičky, protože nemůžu vystát tu hloupou reklamu na hru pro dospělé, kterou vždy zobrazujete.
Intl Fashion Dress Up Stylist Jeux de rôles fhx
Líbilo se mi to, na výběr je tolik vzhledů!
je to mega SUPER
Intl Fashion Dress Up Stylist Lomu spēles yac
Intl Fashion Dress Up Stylist भूमिका निभाना feo
Intl Fashion Dress Up Stylist Jeux de rôles fhx
Toy Army: Draw Defense Strategie queb
Miluji tuto hru, ale nevidím smysl v tom, že někteří lidé jsou tlustí a jiní jsou hubenější, myslím si, že by všichni měli mít stejnou velikost a hodně času to zamrzne a nemůžeme změnit pozadí. Je to velmi problematické a někdy se šaty tak dlouho načítají. A jinak je hra velmi povedená.
Skvělá hra, ale když jsem provedl nedávnou aktualizaci (1. července 2020), věci se v aplikaci trochu pokazily, například některé položky oblečení se v seznamu zobrazují jako jiné (vyberete si například šaty a objeví se jiné šaty na modelu) nebo klepnete na kus oblečení a ten se na model správně nedostane. Je to spíše na straně modelu, než na něm. Je to dobrá hra, ale tyto problémy je třeba vyřešit.
Tohle byla moje absolutně oblíbená hra, ale po aktualizaci to byl problém za problémem. Nyní, kromě sledování reklam a nedostávání odměn, mi nedovoluje vybrat si pozadí. Kliknu na ikonu pozadí a nezobrazí se žádné pozadí. To má vliv na mé skóre, které ovlivňuje množství mincí, které obdržím. Tvůrci mě neustále žádají, abych poslal snímky obrazovky, kdykoli dojde k problému, ale jak můžete poslat snímek obrazovky s nepřijatými mincemi? A jak je to s tím, že účesy nesedí hlavám? Smh